Assortiment

AT Cleaning Systems

Professionele stofzuigers

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Professionele Stofzuiger kopen?

Wij bieden een ruime selectie van professionele stofzuigers met verbeterde zuigkracht vergeleken met een reguliere stofzuiger. Of het nu gaat om het verwijderen van stof, vloeistoffen of een combinatie van beide, onze professionele stofzuigers zijn ontworpen om gemakkelijk & snel vuil, stof en vloeistoffen te verwijderen. Onze professionele stofzuigers presteren beter dan een normale stofzuiger door de verbeterde onderdelen, waaronder de krachtige elektromotoren en de verbeterde filters. Onze professionele stofzuigers zijn uitermate geschikt voor bedrijfsmatig gebruik.

Voordelen Professionele Stofzuigers

Onze professionele stofzuigers zijn ideaal voor schoonmaakbedrijven vanwege de eenvoudige bediening gecombineerd met de krachtige stofzuigmotoren. Ons aanbod bevat stof-/waterzuigers die moeiteloos schakelen tussen droog- en nat zuigen met handige accessoires die snel te wisselen zijn bij stof- of water opzuigen. Of het nu gaat om kleine of grotere vervuiling met onze stof-/waterzuigers combineren we kracht met efficiëntie.

Kies de juiste Professionele Stofzuiger

Voor specifieke taken waar naast stof ook wateropzuiging vereist is bieden onze krachtige stofzuigers een perfecte oplossing voor bedrijven. Met onze professionele stofzuigers wordt water namelijk gemakkelijk gereinigd. Onze stofzuigers zijn verkrijgbaar in uitvoeringen met verschillende zuigkracht, formaat en materiaal. Zo is de AT Eject ideaal voor professionele schoonmaakbedrijven die reinigen op locaties waar het water direct afgevoerd moet worden. Voor het stofzuigen van kleine ruimtes met een betere zuigkracht dan een normale stofzuiger is de AT AWP125 ideaal vanwege het compacte formaat. Voor de meest krachtige zuiging is de AT Verso geschikt, ideaal voor op de bouw of andere locaties met grove vervuiling.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.