Assortiment

AT Cleaning Systems

Mobiele hogedrukreinigers

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Kent Mobiele Hogedrukreinigers

Professionele Hogedrukreiniging

Kent begrijpt dat geen twee reinigingstaken identiek zijn. Daarom bieden ze een scala aan modellen en opties, zodat klanten de hogedrukreiniger kunnen kiezen die het beste aansluit op hun specifieke behoeften. Of je nu een compacte mobiele reiniger voor dagelijks gebruik nodig hebt, of een krachtige hogedrukreiniger voor industriële reinigingstaken, Kent heeft de oplossing. Deze professionele hogedrukreinigers bieden ongekende veelzijdigheid en prestaties waardoor ze de ideale keuze zijn voor een breed scala aan professionele toepassingen.

Koud- en warmwater hogedrukreinigers

Het belangrijkste verschil tussen een mobiele koudwater en een warmwater hogedrukreiniger is de temperatuur van het water dat uit de spuitlans komt. Een koudwater hogedrukreiniger maakt gebruik van water dat niet wordt verwarmd vanuit de watertoevoer. Koudwater hogedrukreinigers zijn veelzijdig en effectief voor algemene reinigingstaken. Warmwater hogedrukreinigers reinigen met verwarmd water. Het verwarmen van het water helpt bij het reinigen van vet, verf en olieachtige verontreinigingen en maakt het gemakkelijker om hardnekkig vuil, vlekken en bacteriën effectief te verwijderen. De keuze tussen een koudwater en een warmwater hogedrukreiniger hangt af van de specifieke reinigingseisen.

Voordelen Mobiele Hogedrukreinigers

Mobiele hogedrukreinigers bieden enkele duidelijke voordelen. Allereerst zijn ze gemakkelijk te verplaatsen wat betekent dat je ze kunt gebruiken op verschillende locaties. Daarnaast kunnen mobiele hogedrukreinigers, omdat er geen permanente installatie vereist is, snel worden ingezet. Dit zorgt ervoor dat mobiele hogedrukreinigers geschikt voor bedrijven die verschillende reinigingstaken uitvoeren en behoefte hebben aan flexibiliteit. Het compacte formaat maakt ze eenvoudig op te bergen wanneer ze niet in gebruik zijn en ze zijn snel inzetbaar voor noodgevallen of snelle reinigingstaken.

Professionele hogedrukreinigers

De Kent hogedrukreinigers kunnen worden ingesteld op werkdrukken variërend tussen 120 en 200 bar, geschikt voor professioneel gebruik. Dit drukniveau maakt ze geschikt voor lichte- en zware vervuiling. Bij Kent mobiele hogedrukreinigers is de optie mogelijk voor warmwater met een temperatuur tot 90°C. Dit is nodig voor het effectief reinigen van vet, olie en andere hardnekkige verontreinigingen. De combinatie van hoge druk en heet water maakt het reinigen sneller en efficiënter. De Kent hogedrukreinigers worden aangedreven door zowel 230V als 400V stroom, waardoor ze veelzijdig inzetbaar zijn op verschillende locaties en in verschillende sectoren.

Toepassingen Mobiele Hogedrukreinigers

In de industriële sector zijn mobiele hogedrukreinigers onmisbaar voor het reinigen van machines, productielijnen en installaties waar ze vaak worden ingezet om hardnekkige verontreinigingen zoals olie, vet en roest te verwijderen. Ook in de landbouw worden ze gebruikt voor het reinigen van landbouwmachines, stallen en silo’s. Daarnaast spelen mobiele hogedrukreinigers een cruciale rol in de bouw- en constructiesector, waar ze worden gebruikt om cementresten, stof en bouwafval te verwijderen. Ook in de transportsector worden ze gebruikt voor het reinigen van voertuigen. In de voedingsindustrie helpen mobiele hogedrukreinigers bij het handhaven van strenge hygiëne-eisen. Tot slot worden ze ook veel gebruikt door professionele schoonmaakdiensten voor het reinigen van gebouwen, parkeerterreinen, openbare ruimtes en meer.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.