Assortiment

AT Cleaning Systems

Hogedruktrailers

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Hogedruktrailers van AT Cleaning Systems

Onze hogedruktrailers bestaan uit een compacte industriële hogedrukreiniger gebouwd in aanhanger. Onze hogedruktrailers zijn geschikt voor professioneel en industrieel gebruik in de veel voorkomende uitvoeringen 200, 250, 350 en 500 bar. Onze krachtige hogedruktrailers zijn leverbaar met elektrische of diesel aandrijving. De hogedrukreinigers worden gebouwd in een enkel- en dubbelassige aanhangers. Bij aanschaf van een hogedruktrailer betrekken wij onze klant van A t/m Z en zorgen we voor een hogedruktrailer gebouwd naar wens van de klant.

Elektrisch- en Diesel aangedreven Hogedruktrailers

De volledig elektrische aandrijving is een emissievrije oplossing, wat betekent dat er geen schadelijke uitstoot is tijdens het gebruik. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar het zorgt ook dat het geluidsniveau onder de 80 dB is. Wij maken gebruik van onderhoudsvrije elektromotoren waardoor er geen regulier onderhoud meer nodig is. Naast onze elektrische aandrijving bieden we ook een efficiënte diesel aandrijving aan met Stage V dieselmotoren. Onze krachtige Stage V dieselmotoren voldoen aan de milieu- en emissienormen en zijn de meest duurzame dieselmotoren binnen de hogedrukreiniging.

Enkel- en Dubbelassige Hogedruktrailers

Onze enkelassige hogedruktrailers zijn compact en mobiel tijdens het vervoeren. Ze zijn ideaal in bijvoorbeeld stedelijke omgevingen of op locaties met beperkte ruimte. Onze enkelassige hogedruktrailers hebben standaard een waterinhoud van 400 liter waarmee rekening wordt gehouden met de wettelijke bepalingen van een standaard B Rijbewijs. Onze dubbelassige hogedruktrailers worden doorgaans uitgerust met industriële hogedrukreinigers met een hogere watertank inhoud waaronder 600 of 800 liter. De dubbelassige hogedruktrailers hebben voldoende laadvermogen voor andere accessoires. Voor onze dubbelassige hogedruktrailers is een BE rijbewijs nodig, afhankelijk van de gekozen uitvoering.

Compacte Hogedruktrailers

Bij AT Cleaning Systems ligt onze focus op het blijven verbeteren van onze hogedrukreinigers elektrisch of diesel aangedreven zijn. Onze hogedrukreinigers zijn ontwikkeld met een reeks kenmerken die prestaties, duurzaamheid en efficiëntie garanderen. We begrijpen het belang van de juiste temperatuur voor effectieve reiniging, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze hogedrukinstallaties water kunnen verwarmen tot temperaturen tot 90°C. Bovendien zorgen we voor een efficiënte rookgasafvoer om een veilige werkomgeving te garanderen voor gebruikers en omstanders. Ons hogedruktrailer uit eigen productie omvat gemakkelijke toegang tot alle componenten van de hogedrukinstallatie, zodat eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd.

Op Maat Gemaakte Hogedruktrailers

Bij AT Cleaning Systems bieden we maatwerk om te voldoen aan de specifieke eisen van verschillende industrieën van onze klanten. Een kenmerk van onze elektrische hogedruktrailers is de mogelijkheid om de grootte van het accupakket aan te passen, wat direct invloed heeft op de netto werktijd van de hogedrukreiniger. We begrijpen dat sommige reinigingswerkzaamheden uitdagend zijn, wij zorgen ervoor dat de hogedruktrailer voldoet aan deze eisen. Daarnaast is maatwerk is voor ons geen extra service, maar de kern van wat we bieden om ervoor te zorgen dat onze producten perfect aansluiten op de wensen van onze klanten.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.