Over ons

Over ons

Wie zijn wij?

Over AT Cleaning Systems

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren.

Wij hanteren al sinds 1995 een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing al je werkzaamheden. We leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Binnen onze eigen productielijn zijn we gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers t/m maximaal 500 bar.

Wij maken gebruik van de beste componenten met de beste prestaties.  Ons uitgebreide assortiment voor de industriële reiniging bestaat onder andere uit mobiele en stationaire hogedrukreinigers met koud water, dan wel warm water, diesel of elektrisch aangedreven. Onze producten worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor toekomstige onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op locatie.

Waarom kiezen voor AT Cleaning Systems?

Wat is het verschil tussen ons en andere hogedrukmerken?

Wij geloven in het principe: “The best part is no part. The best process is no process. It weighs nothing. Costs nothing.”

Dit houdt in dat we altijd opzoek zijn naar verbeteringen in ons design en onnodige onderdelen elimineren. Met het elimineren van onderdelen worden productiekosten, onderhoud, en reparatie kosten lager en is de kans op storingen kleiner. Door dit principe na te leven worden uiteindelijk de aanschaf- en gebruikerskosten voor klanten van AT Cleaning Systems minder. 

Naast het optimaliseren van onze producten zijn we op de achtergrond continu bezig met het onderzoeken en testen van verschillende producten en functies. Op deze manier blijven we een voorloper op het gebied van duurzame hogedrukreinigers.

Duurzame hogedrukreinigers

Innovaties door AT Cleaning Systems

Met de AT Ecoline hebben we tussen 2011-2013 de eerste elektrische hogedruktrailer in Nederland werkend op accu’s geproduceerd. Hiermee kunnen klanten onafhankelijk reinigen met de bijhorende voordelen van de elektrische aandrijving. Het principe werd natuurlijk al toegepast in andere industrieën zoals bij elektrische auto’s, maar op het gebied van hogedruk ontbrak dit destijds nog. We produceerde een test opstelling en zagen hoe de elektrische aandrijving stil en zuinig was, terwijl tegelijkertijd haar kracht behield. 

Omdat de ontwikkelingen razendsnel gaan op het gebied van accu’s verwachten wij dat het een kwestie van tijd is dat diesel hogedruktrailers vervangen worden voor elektrische hogedruktrailers. Inmiddels reinigen meerdere gemeentes en schoonmaakbedrijven met onze elektrische hogedruktrailers, waarbij de vraag ieder jaar groeit en wij als producent steeds meer opties en verbeteren aanbieden.

Naast het bieden de elektrische aandrijving is het van belang dat de stroom zo duurzaam mogelijk wordt gegenereerd. Om dit te realiseren leveren wij ook zonnepanelen op onze elektrische hogedruktrailers. Hiermee kun je bij buiten reiniging tot wel 20 reinigingsdagen per jaar een volledig vol accupakket genereren puur door zonne-energie.

ALLES ONDER EEN DAK

Uw partner in hogedruktechniek