Assortiment

AT Cleaning Systems

Accu aandrijving

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Kenmerken Elektrische Hogedruktrailer

De elektrische AT hogedruktrailer met lithium-ion accu wordt gezien als de ‘Tesla’ onder de hogedruktrailers. Onze elektrische hogedruktrailer zorgt voor een aanzienlijke CO2 reductie, maar behoudt tegelijkertijd de kracht van een diesel hogedruktrailer. Met ruim 10 jaar ervaring in elektrische hogedruktrailers weten wij wat er gevraagd wordt en hebben we door de jaren heen handige features toegepast. Zo is onze elektrische hogedruktrailer gemakkelijk op te laden tijdens het reinigen. Ook hebben wij een handig start-stop systeem ingebouwd, waardoor de werktijd van het accupakket aanzienlijk langer is. Geniet van de vele voordelen met onze elektrische hogedruktrailer zonder in te leveren op reinigingskracht.

Voordelen Elektrische Hogedruktrailer

De elektrische hogedruktrailer biedt naast de CO2 reductie nog veel meer voordelen. Onze elektrische hogedruktrailer wordt namelijk geproduceerd op basis van de gewenste werktijd, of het nu gaat om een netto werktijd per dag van 2 uur of van 14 uur, bij ons is het mogelijk. Om te besparen op verbruik tijdens het reinigen bevat onze elektrische hogedruktrailer een handig start-stop systeem waarbij er geen elektriciteit wordt verbruikt wanneer de gebruiker het spuitpistool even loslaat. Onze elektromotor bevat veel minder slijtageonderdelen en is daarnaast onderhoudsvrij, hiermee vervallen de gebruikelijke brandstoffilters en motorolie zoals bij een dieselmotor. Ook zorgt onze elektromotor ervoor dat het geluidsniveau onder de 80 dB blijft, waardoor gebruikers en omstanders geen last hebben van het geluidsniveau. Tot slot zorgt de elektrische aandrijving ervoor dat er geen rookgassen meer worden geproduceerd, zo hebben gebruikers en omwonenden geen last van de gebruikelijke rookpluimen.

Toepassingen Elektrische Hogedruktrailer

De elektrische hogedruktrailer is inzetbaar voor veel reinigingstoepassingen waaronder het reinigen van gevels, terrassen, opritten en andere objecten met hardnekkige vervuiling. De elektrische hogedruktrailer blinkt uit op geluidsgevoelige locaties zoals woonwijken en binnenruimtes. Dankzij het lage geluidsniveau hebben naast omwonende ook gebruikers van de elektrische hogedruktrailer geen kans op gehoorbeschadiging bij langdurige klussen dankzij het lage geluidsniveau. Los van het geluidsniveau zijn er ook geen rookgassen meer die ontstaan tijdens het reinigen, buiten het feit dat dit goed is voor het milieu zorgt dit ook voor minder overlast tijdens het reinigen. Al ruim 10 jaar produceren wij de volledig elektrische aandrijving met accu’s. Dankzij onze langdurige ervaring hebben we de elektrische hogedruktrailer geperfectioneerd en passen we nog steeds continu verbeteringen toe om te zorgen dat onze klanten zo duurzaam mogelijk reinigen.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.