Assortiment

AT Cleaning Systems

Hogedrukreinigers inbouw

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Hogedrukreinigers inbouw

Elektrisch- en diesel aangedreven hogedrukreinigers ingebouwd in gewenst voertuig

Bij AT Cleaning Systems begrijpen we dat maatwerk belangrijk is voor onze klanten. Daarom bieden we onze krachtige hogedrukreinigers aan die volledig op maat ontworpen en ingebouwd worden in een passend voertuig. Dit stelt onze klanten in staat om een alles-in-een oplossing te hebben op het gebied van hogedrukreiniging. Of het nu gaat om het reinigen van gevels of andere oppervlakken, onze ingebouwde hogedrukreinigers bieden de oplossing die je nodig hebt. Onze inbouw hogedrukreinigers zijn beschikbaar in verschillende configuraties met werkdrukken variërend tot en met 500 bar. Onze inbouw hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar met een elektrische aandrijving of een diesel aandrijving.

Voordelen inbouw hogedrukreiniger

Een schoonmaakbedrijf kiest voor een bus met een ingebouwde hogedrukreiniger omwille van de voordelen op gebied van efficiëntie en mobiliteit. Een bus met een ingebouwde hogedrukreiniger maakt het gemakkelijker om snel ter plaatse te komen en direct aan de slag te gaan met de reinigingstaak. Er is geen extra tijd nodig voor het aankoppelen en vervoeren van een hogedruktrailer. Een gemiddelde bedrijfsbus biedt voldoende ruimte om naast de ingebouwde hogedrukreiniger extra accessoires en benodigdheden op te slaan, zoals extra lansen, slangen en schuimmiddelen. Hierdoor is de inbouw hogedrukreiniger in bus een handige alles-in-één oplossing is voor professionele schoonmaak.

Elektrisch of Diesel hogedrukreiniger

De keuze tussen elektrisch of diesel hangt af van verschillende factoren. De elektrische aandrijving is de meest duurzame vorm van hogedrukreiniging, wat perfect is voor bedrijven en gemeentes die zich richten op duurzaamheid. Voor onze diesel hogedrukreinigers passen we efficiënte Stage V-motoren toe die voldoen aan strenge emissienormen. Ze verminderen schadelijke uitstoot, verbeteren brandstofefficiëntie en verminderen geluidsoverlast wat bijdraagt aan een schonere werkomgeving. Onze dieselmotoren maken gebruik van sterke verbeteringen ten opzichte van oudere dieselmotoren, zoals roetfilters en katalysatoren om aan strenge emissienormen te voldoen.

Compacte hogedrukreinigers

Bij AT Cleaning Systems ligt onze focus op het blijven verbeteren van onze hogedrukreinigers of ze nu elektrisch of diesel aangedreven zijn. Onze hogedrukreinigers worden geproduceerd en ontworpen met een reeks kenmerken die prestaties, duurzaamheid en efficiëntie garanderen. We begrijpen het belang van de juiste temperatuur voor effectieve reiniging, en daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze hogedrukreinigers met warmwater tot temperaturen tot 90 graden Celsius kunnen reinigen. Bovendien zorgen we voor een efficiënte rookgasafvoer om een veilige werkomgeving te garanderen, zowel voor het milieu als voor de gebruikers. Ons slimme ontwerp omvat gemakkelijke toegang tot alle componenten van de hogedrukreiniger, zodat eventuele reparaties snel kunnen worden uitgevoerd.

Inbouw hogedrukreiniger op maat

Bij AT Cleaning Systems bieden wij onze klanten een op maat gemaakte hogedrukreiniger om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van verschillende industrieën en toepassingen van onze klanten. Een kenmerk van onze elektrische hogedruktrailers is de mogelijkheid om de grootte van het accupakket aan te passen, wat direct invloed heeft op de netto werktijd van de hogedrukreiniger en op de aanschafprijs. Dit stelt gebruikers in staat om de werktijd van de hogedrukreiniger aan te passen aan hun dagelijkse reinigingswerkzaamheden. Maatwerk is voor ons geen extra service, maar de kern van wat we bieden om ervoor te zorgen dat onze producten uitkomst bieden voor onze klanten.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.