Assortiment

AT Cleaning Systems

Diesel aangedreven

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Kenmerken AT Inbouw Hogedrukreiniger diesel

Onze inbouw hogedrukreinigers diesel onderscheiden zich door het gebruik van robuuste componenten die speciaal zijn ontworpen voor intensief gebruik. We streven naar de hoogste kwaliteit waardoor onze hogedrukreinigers voldoen aan de normen binnen de hogedrukindustrie. Het ontwerp van onze hogedrukreinigers is niet alleen gericht op optimale prestaties, maar ook op eenvoudig onderhoud en reparaties dankzij de toegankelijkheid van alle componenten. Bovendien blijven we onze producten voortdurend verbeteren op basis van meer dan 25 jaar ervaring, waardoor we blijven voldoen aan de normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Door te luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten, kunnen we een volledig op maat gemaakte hogedrukoplossing leveren die perfect aansluit op alle reinigingsbehoeften.

Duurzame diesel HVO100

Binnen Nederland komen er steeds strengere emissienormen om de CO2 uitstoot terug te dringen, om hierop in te spelen bieden we de mogelijkheid om biodiesel te gebruiken voor onze diesel hogedrukreinigers. Onze diesel hogedrukreinigers worden zo gemaakt dat er zonder aanpassingen direct met bio dieselbrandstof gereinigd kan worden. Onze Stage V dieselmotor én branderketel zijn geschikt voor biodiesel, beter bekent als HVO100.  HVO100 is een duurzame vorm van diesel die zorgt voor 50% tot 90% minder CO2 uitstoot in vergelijking met een klassieke brandstof afhankelijk van de brandstofleverancier. Met biodiesel is het mogelijk om grote opdrachten aan te nemen waarbij er strenge eisen worden gesteld omtrent duurzaamheid. Daarbij fungeert het als ideale tussenstap voor de elektrische aandrijving.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.