Assortiment

AT Cleaning Systems

Stationaire hogedrukreinigers

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Kent Stationaire Hogedrukreinigers

De stationaire hogedrukreinigers uit ons assortiment zijn ontworpen om reinigingskracht en efficiëntie te leveren. Ze kunnen zowel koud als warm water met temperaturen tot 90°C produceren voor heetwater reiniging. Onze stationaire hogedrukreinigers zijn gemaakt van roestvrij staal (RVS) om bestand te zijn tegen een stootje. De mechanische bediening van deze stationaire hogedrukreinigers zijn eenvoudig en betrouwbaar, waardoor de werkdruk en watertemperatuur nauwkeurig geregeld wordt zonder onnodige knoppen of displays. Dit maakt onze stationaire hogedrukinstallaties ideale keuzes voor veeleisende reinigingstaken.

Koud- en warmwater hogedrukreinigers

Het belangrijkste verschil tussen een mobiele koudwater en een warmwater hogedrukreiniger is de temperatuur van het water dat uit de spuitlans komt. Een koudwater hogedrukreiniger maakt gebruik van water dat niet wordt verwarmd vanuit de watertoevoer. Koudwater hogedrukreinigers zijn veelzijdig en effectief voor algemene reinigingstaken. Warmwater hogedrukreinigers reinigen met verwarmd water. Het verwarmen van het water helpt bij het reinigen van vet, verf en olieachtige verontreinigingen en maakt het gemakkelijker om hardnekkig vuil, vlekken en bacteriën effectief te verwijderen. De keuze tussen een koudwater en een warmwater hogedrukreiniger hangt af van de specifieke reinigingseisen.

Voordelen Stationaire Hogedrukreiniger

Een stationaire hogedrukreiniger biedt een reeks voordelen voor veeleisende reinigingstaken in industriële en commerciële omgevingen. Deze stationaire hogedrukreinigers leveren een krachtige druk, waardoor ze ideaal zijn voor het reinigen van zowel lichte als zware vervuiling. Een stationaire hogedrukreiniger wordt op een vaste plek geplaatst en gaat doorgaans langer mee dan een mobiele hogedrukreiniger omdat er geen sprake is van verplaatsing. Ook kan de locatie van stationaire hogedrukreiniger ingericht worden naar wens en staan ze altijd klaar voor gebruik.

Toepassingen Stationaire Hogedrukreinigers

Stationaire hogedrukreinigers worden vaak gekozen in een breed scala van toepassingen en sectoren waar reinigen op een vaste locatie de beste oplossing biedt. Een stationaire hogedrukreiniger wordt vaak toegepast voor het reinigen van voertuigen waarbij er een locatie wordt gecreëerd waar de voertuigen naar toe kunnen rijden voor een reiniging. Voor andere schoonmaakbedrijven en afdelingen biedt een stationaire hogedrukreiniger uitkomst door de vaste installatie waarbij er met de hogedrukslang toch voldoende flexibiliteit is.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.