Assortiment

AT Cleaning Systems

Stationaire hogedrukreinigers warmwater

Wij van AT Cleaning Systems zijn er trots op dat we al ruim 25 jaar oplossingen bedenken en op maat gemaakte reinigingsmachines ontwikkelen voor onze klanten. Onze focus ligt altijd op het vinden van de meest effectieve en duurzame aanpak voor onze klanten. Dit resulteert in unieke producten en goede relaties met onze klanten waarbij we niet een product van de schap leveren, maar echt meedenken en klanten betrekken van A tot Z. 

Waarom kiezen voor warmwater hogedrukreiniger?

Onze warmwater stationaire hogedrukreinigers zijn een slimme keuze om verschillende redenen. Ten eerste zijn ze veelzijdig omdat ze inzetbaar zijn voor een breed scala aan reinigingsklussen, dankzij de warmwater functie wordt de meest hardnekkige vervuiling effectief gereinigd. Ze zijn ook efficiënt in gebruik doordat het gebruik van chemicaliën vaak niet meer nodig is. Dit betekent dat je snel en gemakkelijk een schone omgeving creëert zonder het toepassen van chemie. Een warmwater hogedrukreiniger wordt gebruik in omgevingen waar olie, vet of andere hardnekkige vervuiling voorkomt.

Verschil tussen warm en koudwater hogedrukreiniger

Het belangrijkste verschil tussen een stationaire warmwater en een koudwater hogedrukreiniger is de temperatuur van het water dat uit de spuitlans komt. Warmwater hogedrukreinigers reinigen met verwarmd water. Het verwarmen van het water helpt bij het reinigen van vet, verf en olieachtige verontreinigingen en maakt het gemakkelijker om hardnekkig vuil, vlekken en bacteriën effectief te verwijderen. Een koudwater hogedrukreiniger maakt gebruik van water dat niet wordt verwarmd vanuit de watertoevoer. Koudwater hogedrukreinigers zijn veelzijdig en effectief voor algemene reinigingstaken. De keuze tussen een warmwater en een koudwater hogedrukreiniger hangt af van de specifieke reinigingseisen.

Warmwater hogedrukreiniger kopen bij AT Cleaning Systems

Kent hogedrukreinigers zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen waaronder warmwater hogedrukreinigers. Onze professionele Kent stationaire hogedrukreinigers zijn ontworpen om krachtig te reinigen bij het verwijderen van verf, olie, vet en andere hardnekkige vervuiling door gebruik te maken van warm water. Als Kent dealer biedt AT Cleaning Systems een diverse selectie aan Kent warmwater stationaire hogedrukreinigers, waaronder modellen werkend op netstroom of krachtstroom. Onze Kent hogedrukreinigers zijn ideaal voor intensief gebruik en biedt uitkomst bij het verwijderen van hardnekkige vervuiling.

Bij AT Cleaning Systems bieden we de juiste warmwater hogedrukreiniger aan voor het effectief reinigen van hardnekkige vervuiling.

Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste hogedrukreiniger? Neem gerust contact met ons op.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en betrokkenheid. Wij bieden professionele reinigingsmachines aan en blijven betrokken om ervoor te zorgen dat jij als professionele schoonmaker je werkt goed kunt uitvoeren. Al sinds 1995 hanteren wij een doelgerichte aanpak, waarin jouw wens centraal staat. Met de ruim beschikbare kennis en ervaring bieden wij in samenwerking met jou dé oplossing voor al je werkzaamheden. Wij leveren krachtige reinigingsmachines en combineren vakmanschap met betrokkenheid. Wij zijn binnen onze eigen productielijn gespecialiseerd in professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers tot maximaal 500 bar.

Onderhoud, reparaties & onderdelen

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan onze reinigingsmachines. Onze serviceafdeling bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuw geïntroduceerde producten. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken hogedrukreinigers. Samen plannen we een geschikt moment om de reparatie of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op.

Kopen, leasen of huren

Bij het overwegen van een reinigingsmachine voor je bedrijf is het cruciaal om vooraf de frequentie en het doel van gebruik te bepalen. Deze afweging vormt de basis voor het kiezen tussen kopen, leasen of huren. Bij ons bieden we alle drie de mogelijkheden aan omdat we begrijpen dat de behoeften van onze klanten verschillen. Of je nu op zoek bent naar een reinigingsmachine voor de korte of lange termijn, wij staan klaar om je te helpen bij het vinden van de meest geschikte optie die aansluit bij jouw specifieke behoeften.