Service

Onderhoud & reparatie

Professionele hogedrukreinigers

Professionele hogedrukreiniger defect? Onze technische afdeling verhelpt de storing binnen no-time. Al ruim 25 jaar repareren & onderhouden we professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers van diverse merken.

Service hogedrukreiniger nodig? Neem gerust contact op met ons voor een passend advies voor uw situatie.

service hogedrukreiniger

Onderhoud & reparatie hogedrukreiniger

Service hogedrukreiniger

AT Cleaning Systems repareert en onderhoud al ruim 25 jaar professionele hogedrukreinigers en hogedruktrailers van diverse merken.

Vul het onderstaande formulier zo uitgebreid mogelijk in:

Belangrijk: AT Cleaning Systems richt zich uitsluitend op reparaties en onderhoud van professionele hogedrukreinigers en niet op huis & tuin hogedrukreinigers verkrijgbaar bij bouwmarkten of andere winkels.

 

Direct Contact

Ergens vragen over? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Locatie

Het Smidsambt 3, 6673 DS Andelst

Email

info@atcs.nl

Telefoon

+31 (0)488 421100

Service hogedrukreiniger

Vakkundig & flexibel

Wij bieden vakkundige, snelle en betrouwbare reparaties aan professionele hogedrukreinigers. Ons team bestaat dan ook uit vakbekwame monteurs en specialisten op het gebied van reinigingsmachines. Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om naast de bestaande producten ook optimale service te kunnen geven aan nieuwe hogedrukreinigers. Onze technische afdeling is naast haar eigen productielijn gespecialiseerd in de andere gerenommeerde merken binnen de hogedruk. Samen plannen we een geschikt moment om de storing of onderhoudsbeurt te verrichten en in de meeste gevallen lossen wij de storing binnen 24 uur op. 

Op locatie mogelijk

Al ruim 25 jaar zorgen wij ervoor dat reparaties aan hogedrukreinigers spoedig en draadkracht worden uitgevoerd, op onze vestiging of op de gewenste locatie. Onze monteur communiceert rechtstreeks over de status van de reparatie en/of onderhoudsbeurt en zorgt ervoor dat er zo min mogelijk tijd verlies plaatsvindt. Naast het repareren en onderhouden van hogedrukreinigers voorzien wij ook van het juiste advies voor alle uitdagingen binnen hogedrukreiniging. Wij leveren onze service binnen heel Nederland & België.

Géén verrassingen

Om onze medewerking te optimaliseren wordt er bij nieuwe producties binnen onze eigen productielijn notities gemaakt in ons CRM-systeem met daarin alle gegevens van de hogedrukreiniger. Tevens houden we onze klanten tijdig op de hoogte voor het verrichten van een onderhoudsbeurt. Zo blijft de hogedrukreiniger in de juiste staat en kom je niet voor verrassingen tijdens uw reinigingswerkzaamheden. Naast het verrichten van onderhoudsbeurten bieden wij ook onderhoudscontracten aan. Bij een onderhoudscontract verrichte we onze werkzaamheden in de gewenste periode voor een vaste prijs.

Professionele hogedrukreinigers

De producten van AT Cleaning Systems worden onderhoudsvriendelijk geproduceerd waardoor onderhoudsbeurten en reparaties zo efficiënt mogelijk worden uitgevoerd op onze vestiging of op de gewenste locatie. Samen met onze betrouwbare leveranciers zorgen wij ervoor dat er minimaal tijdverlies is en de werkzaamheden snel voortgezet worden. Al onze producten zijn geschikt voor professionele en industriële hogedrukreiniging.

Hogedruktrailer huren

Mocht de hogedruktrailer niet op locatie gerepareerd kunnen worden dan is het mogelijk om een hogedruktrailer huren. Wij wisselen de hogedruktrailer(s) om en zorgen ervoor dat de reinigingswerkzaamheden snel worden hervat. Grote of tijdelijke reinigingsklus? Dan bieden wij uitkomst met onze verhuur hogedruktrailers. Wij leveren overal in zowel Nederland als België. Voor meer informatie over het huren van een hogedruktrailer bekijk dan onze pagina Verhuur.