Verhuur

Geschikt voor Intensief gebruik

Hogedruktrailer huren?

Bij AT Cleaning Systems hebben we een ruim aanbod hogedruktrailers direct beschikbaar om te huren. 

Onze verhuur hogedruktrailers worden zo eenvoudig mogelijk geproduceerd. Dit houdt in dat er geen gecompliceerde bediening op de hogedruktrailer aanwezig is en je direct aan de slag kan.

Alle verhuur hogedruktrailers komen uit eigen productie, hierdoor is de volledige kennis in huis van de hogedrukreinigers en kun je bij vragen of onduidelijkheden direct communiceren met ons.

Werkdruk

Beschikbaar in diverse drukken

Heetwater functie

Reinig met warmwater t/m 90°C

Service

Deskundige toelichting op de apparatuur

Betrouwbaar

Kwalitatieve hogedruktrailers, gebouwd door ons

Huur aanvraag

Huren

Onze verhuur hogedruk aanhangers, ook wel bekend als hogedruktrailers of hogedruk trailers, hebben een werkdruk tot 500 bar en zijn uitgerust met handige accessoires voor verschillende toepassingen.

Direct Contact

Ergens vragen over? Twijfel niet en neem contact met ons op.

Locatie

Het Smidsambt 3, 6673 DS Andelst

Email

info@atcs.nl

Telefoon

+31 (0)488 421100

hogedruktrailer nodig?

Hogedruktrailer huren bij AT Cleaning Systems

Bij AT Cleaning Systems maken we het huren van hogedruktrailers en hogedrukreinigers simpel. Hoe werkt huren bij AT Cleaning Systems? Kort maar krachtig regelen we het administratieve gedeelte waarna we overgaan op de uitleg van de hogedrukreiniger of hogedruktrailer. Vervolgens ben je klaar om te reinigen.

Al onze verhuur hogedruktrailers zijn geschikt voor dagelijks gebruik en bevat de meest krachtige componenten. Alle verhuur hogedruktrailers komen uit eigen productie, hierdoor is de volledige kennis en kun je bij vragen of onduidelijkheden direct communiceren met een van onze monteurs. Onze verhuur hogedruktrailers worden zo ergonomisch mogelijk geproduceerd, dit houdt in dat er geen gecompliceerde opties op de hogedruktrailers aanwezig zijn.

Al onze hogedruktrailers beschikken over een branderketel voor warm water reiniging. De hogedruktrailers zijn volledig uitgerust met slanghaspels inclusief slang. De hogedrukslang is standaard 50 meter en de waterslang is standaard 25 meter. Hierbij horende hogedruklans en hogedrukpistool. Op alle verhuur hogedruktrailers zit een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel dat ervoor zorgt dat je binnen enkele minuten kunt reinigen. Iedere hogedruktrailer wordt met een volle brandstoftank geleverd. 

Bepaal zelf hoelang je de hogedruktrailer(s) wilt huren. Levering op locatie nodig? Maak dan gebruik van onze transportservice. Wij leveren hogedruktrailers in heel Nederland.

Huren bij de producent

AT Cleaning Systems is niet alleen het bedrijf om hogedruktrailers bij te huren, maar ook een producent van ervan. Dit betekent dat er de kennis en expertise is om de beste hogedrukaanhangers te leveren voor jouw reinigingsklus. Wanneer je huurt van de producent, kun je er zeker van zijn dat je het beste krijgt dat beschikbaar is en kun je erop vertrouwen dat de gehuurde hogedruk aanhanger in goede staat verkeert en goed werkt.

Ruim 25 jaar ervaring

AT Cleaning Systems heeft ruim 25 jaar ervaring in het produceren, onderhouden en repareren van hogedrukreinigers. In deze periode hebben we diepgaande kennis en ervaring opgebouwd binnen de hogedrukreiniging. Al ruim 25 jaar helpen wij onze klanten met verschillende uitdagingen en situaties wat heeft geresulteerd in langdurige samenwerkingen en de beste reinigingsresultaten. Wij zijn er voor gemeentes, MKB-bedrijven, maar ook voor grotere bedrijven of instanties. Onze persoonlijke aanpak in combinatie met betrokkenheid zorgt voor snelle en passende oplossingen.

Handige accessoires

De hogedruk aanhangers van AT Cleaning Systems zijn uitgerust met handige accessoires die het gemakkelijk maken om verschillende klussen uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan verschillende soorten spuitlansen en sproeikoppen voor het reinigen van verschillende oppervlakken. Naast de standaard accessoires is het mogelijk om een terrasreiniger te huren of extra hogedrukslang. Wij begrijpen de uitdagingen van onze klanten, daarom zijn wij altijd voorbereid op het extra leveren van accessoires.

Breed assortiment

AT Cleaning Systems heeft een breed assortiment hogedruk aanhangers beschikbaar voor verhuur. Of je nu een kleine hogedruk aanhanger nodig hebt voor een korte klus of een grote hogedruk aanhanger voor een grotere klus. Omdat wij onze verhuur hogedrukreinigers zelf produceren is alle kennis in eigen huis en kunnen we snel schakelen. Zo leveren we niet alleen het product, maar denken we echt mee met onze klanten om ervoor te zorgen dat het resultaat optimaal is. 

Levering op locatie

AT Cleaning Systems levert hogedrukaanhangers op locatie door heel Nederland en België. Dit betekent dat je geen lange afstanden hoeft af te leggen om de hogedrukreiniger op te halen wanneer je daar geen tijd voor hebt. Erg handig tijdens een grote reinigingsklus met een strakke deadline. 

Het huren van een hogedruk aanhanger van AT Cleaning Systems biedt vele voordelen. Het zorgt ervoor dat je beschikt over hoogwaardige apparatuur die goed onderhouden is en uitgerust is met handige accessoires. Bovendien kun je erop vertrouwen dat de gehuurde hogedruk aanhanger goed werkt en dat deze op tijd bij jou wordt geleverd.

Wilt u meerdere hogedruktrailers huren? Vul dan voor iedere hogedruktrailer een formulier in of stuur uw aanvraag per e-mail: info@atcs.nl. U ontvangt tijdens werkdagen binnen enkele uren antwoord. Wilt u direct antwoord, neem telefonisch contact op: 0488-421100 

Wilt u geen hogedruktrailer maar een ander soort hogedrukreiniger huren? Neem dan contact op met ons en wij bekijken voor u de mogelijkheden. Wij verhuren namelijk allerlei verschillende hogedrukreinigers door heel Nederland. In ons verhuur assortiment vindt u hogedrukreinigers van 200 bar, 350 bar en 500 bar. Geschikt voor reinigen met koud- en warm water.