Shop

AT Hogedruktrailer diesel 300/18

Prijs op aanvraag

Ontdek onze diesel hogedrukreiniger aangedreven met Stage V motor gebouwd in een aanhanger.

 • Werkdruk 300 bar
 • Watercapaciteit 18 ltr/min.
 • Stage V dieselmotor – HVO100 geschikt
 • Industriële hogedrukpomp
 • Inhoud watertank va. 400 liter
 • RVS slanghaspel hogedrukslang 50 meter
 • RVS slanghaspel aanvoerslang 25 meter
 • Warmwater functie t/m 90ºC – HVO100 geschikt
Vraag een offerte aan voor de laatste prijzen

Beschrijving

Ontdek onze krachtige diesel hogedrukreiniger die volledig op maat ontworpen en ingebouwd worden in een enkel- of dubbelassige aanhanger. De hogedruktrailer 300 bar stelt onze klanten in staat om een mobiele hogedrukoplossing te hebben die perfect is afgestemd op de specifieke eisen, of het nu gaat om het reinigen van gevels, terrassen of andere oppervlakken.

De AT hogedruktrailer diesel 300/18 vertegenwoordigt een compacte diesel hogedrukreiniger aangedreven door een Stage V dieselmotor. De Stage V dieselmotor biedt een duurzamer alternatief dan de reguliere dieselmotoren, waardoor deze voldoet aan strenge emissienormen. Op deze manier combineren we de kracht van een diesel hogedrukreiniger samen met duurzaamheid.

De compacte diesel hogedruktrailer bestaat uit de volgende grote componenten:

 • Aanhanger met luiken
 • Compact RVS-frame met geïntegreerde watertank
 • Stage V dieselmotor – geschikt voor HVO100
 • Industriële hogedrukpomp 300 bar 18 ltr/min
 • Tandriem overbrenging
 • Drukregel- en beveiliging
 • RVS slanghaspel met 50 meter hogedrukslang
 • RVS slanghaspel met 25 meter aanvoerslang
 • Branderketel – geschikt voor HVO100

 

Kenmerken AT hogedruktrailer 300 bar

Onze diesel hogedruktrailers onderscheiden zich door het gebruik van robuuste componenten die speciaal zijn ontworpen voor intensief gebruik. We streven naar de hoogste kwaliteit waardoor onze hogedrukreinigers voldoen aan de normen binnen de hogedrukindustrie. Het ontwerp van onze hogedruktrailers is niet alleen gericht op optimale prestaties, maar ook op eenvoudig onderhoud en reparaties dankzij de toegankelijkheid van alle componenten. Bovendien blijven we onze producten voortdurend verbeteren op basis van meer dan 25 jaar ervaring, waardoor we blijven voldoen aan de normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid. Door te luisteren naar de specifieke wensen van onze klanten, kunnen we een volledig op maat gemaakte hogedrukoplossing leveren die perfect aansluit op alle reinigingsbehoeften.

Robuuste componenten

Onze diesel hogedruktrailers bestaan uit robuuste componenten ontworpen voor intensief gebruik. We gebruiken hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal en messing, wat de hoogste standaard in de industrie vertegenwoordigt. Bij de assemblage wordt niet alleen gelet op optimale prestaties, maar ook op eenvoudig onderhoud en reparaties, aangezien alle componenten gemakkelijk bereikbaar zijn. Bovendien blijven we voortdurend verbeteringen doorvoeren op basis van onze ruim 25 jaar ervaring in hogedrukreinigers. Dit stelt ons in staat om onze producten voortdurend te optimaliseren, zodat ze blijven voldoen aan de hoogste normen op het gebied van prestaties en duurzaamheid.

Simpele bediening

Bij AT Cleaning Systems geloven we erin dat een hogedrukreiniger simpel te bedienen moet zijn. Onze hogedruktrailers bevatten duidelijke aan/uit knoppen voor de dieselmotor, hogedrukaandrijving en branderketel. Dit maakt het starten, aanpassen van de werkdruk en gebruik van warm water simpel. Bovendien is een noodstopknop aanwezig voor directe uitschakeling in noodgevallen, waardoor de veiligheid altijd gewaarborgd is.

Stage V dieselmotor

De diesel hogedruktrailers uit ons assortiment zijn standaard voorzien met Stage V dieselmotor. De belangrijkste verschillen tussen een reguliere dieselmotor en een Stage V dieselmotor zijn dat Stage V motoren zijn uitgerust met een roetfilter waardoor ze milieuvriendelijker zijn en voldoen aan strengere emissienormen. Daarnaast is het mogelijk met onze dieselmotor om HVO100 te tanken, deze vorm van biodiesel is duurzamer dan diesel vanwege zijn hernieuwbare oorsprong, lagere uitstoot van schadelijke emissies en biologische afbreekbaarheid.

Maatwerk

Onze diesel hogedruktrailers worden volledig op maat gemaakt en geïntegreerd in geschikte voertuigen. Wat ons onderscheidt is niet alleen het compacte ontwerp met robuuste componenten, maar ook onze focus op het implementeren van de specifieke wensen van onze klanten. Op deze manier bieden we niet alleen een product, maar leveren we een volledig op maat gemaakte hogedrukoplossing die perfect aansluit bij de behoeften van onze klanten.

Alle AT diesel hogedruktrailers worden geproduceerd en ingebouwd in eigen beheer.

AT Cleaning Systems