Stratenreiniger special

AT 125 Allround reinigingsmachine.

Er is met de aanleg/nieuwbouw van deze stads winkelcentra flink geïnvesteerd in mooie patronen en frisse kleuren in het straatwerk. Om dit te behouden dient men dit degelijk te onderhouden. Poriëndiep reinigen brengt de orginele kleur weer terug en zal de straat of het plein weer zijn oorspronkelijke glans teruggeven. Regelmatig worden straten en pleinen geveegd om het losse zwerfvuil te verwijderen. Naast effecten van stofoverlast voor de omgeving brengt dit de orginele frisse kleuren niet terug. Daarvoor dient men poriëndiep te reinigen. AT Cleaning Systems heeft een Allround reinigingsmachine ontwikkeld met heet water hogedruk en afzuiging, die door intensief reinigen zonder chemicaliën het frisse straatbeeld weer helemaal terug kan brengen.

De capaciteit van de machine is ongeveer 18 m2 /min. en is uitgevoerd met een grote 1200 liter tankzak voor schoon water met een vuilwaterzak van 1200 liter voor de opgezogen vervuiling.

Deze machine is in staat in één werkgang algen en los en vastzittend straatvuil te verwijderen. Door de combinatie van hogedruk reiniging met afzuiging in een speciaal ontwikkeld combinatiedek wordt er stofvrij en spatvrij gewerkt. De bewerkte straat plein wordt droog achtergelaten. De omgeving (winkeliers, aanwonenden, winkelend publiek) zal er geen enkele hinder van ondervinden. De combinatie van hogedruk reiniging met directe afzuiging kan afhankelijk van de instelling van het combinatiedek in een werkgang het vloeroppervlak poriëndiep reinigen maar ook straatvoegen leeg spuiten.

De technische specificaties van de AT 125 reinigingsmachine (gebouwd op een Shibaura basisvoertuig) zijn:

- Chassis (cabine) met hydrostatische aandrijving

- Diesel motor tbv. rij aandrijving 28 kW/38 PK bij 3000 rpm

- Dieselmotor tbv. hogedruk ( 400 bar max en 35 ltr.) en zuigaandrijving 32kW/43 PK.

- Laadvermogen 2,0 ton uitgevoerd

- Rijsnelheid 0-18 km/h

 - Stuurinrichting hydraulisch bekrachtigd

- Hydrauliek aansluitpunten, Hogedrukunit met heetwater voorziening

- Schoonwatertank met geïntegreerde vuilwatertank afgeschermd door flexibele wand

- Aan voorzijde van de machine gemonteerd hydraulisch aangedreven reinigingsdeck contour volgend met hogedruk en afzuiging, voorzien van sideshift, bediening vanuit cabine

- Reinigingsbreedte 1200 mm.

- Reinigingscapaciteit ca. 1000m2/h afhankelijk van ondergrond, obstakels, mate van reiniging en aantal operators

- Zuigunit 4 kW met luchtkoeler

- Losse hogedrukslang 10 meter met spuitlans

- Volglas luxe veiligheidscabine met verwarming

- Bodemreinigingswagen BRW320 VA met afzuiging

Bestelnr. AT 125 RMA

Prijs : € op aanvraag
Uitvoering : Diesel
Werkdruk : 0 bar
Inhoud watertank : 1200 L.

Toepassingen

Producten zoeken